Alles geregeld tot in de puntjes.

Bij verhuren komt heel wat kijken en op elk onderdeel is het belangrijk dat alles in goede banen wordt geleid.
Bij Verhuur Degryse zorgen we er voor dat elke stap grondig wordt aangepakt zodat u zorgeloos kunt genieten van uw eigendom.

1. Uw pand "verhuurklaar" zetten & adverteren
Er zijn een aantal zaken die eerst in orde moeten worden gebracht om het pand verhuurklaar te maken.
We maken daarna gebruik van de meest gekende kanalen voor de publiciteit maar betrekken ook de buren van uw pand in de zoektocht naar een nieuwe huurder/buur.

2. Selectie en screening kandidaathuurders
Zorgeloos huren en verhuren gaat gepaard met een screening van de kandidaat, hierbij gaan we na of het pand binnen de mogelijkheden ligt van de kandidaat huurder qua grootte,  financiële capaciteiten, voorziene gebruik,... Zo komen beide partijen voor geen verrassingen te staan.

3. Opmaak huurcontract en plaatsbeschrijving
Een gedetailleerd en correct opgesteld huurcontract is iets waar beide partijen van mee profiteren en leidt ook tot een conflictloze beïndiging van het contract. Daarmee gepaard gaat de plaatsbeschrijving, detail en correctheid in de opmaak van dit document leidt opnieuw tot een zorgeloze afsluit.

4. Huurwaarborg
Alle documenten om de huurwaarborg correct te regelen worden opgesteld en ondertekend.

5. Overname van alle nutsvoorzieningen
Water, gas en elektriciteit alles wordt zo geregeld zodat u enkel nog moet onthouden de kraan dicht te draaien, de thermostaat wat lager te zetten en de lichten uit te doen bij vertrek.

6. Registratie huurcontract en plaatsbeschrijving
U hoeft enkel nog te wachten op de bevestiging die wij u toesturen na de registratie bij het bevoegde registratiekantoor.